Det här är jag!

Det här är jag!

söndag 5 februari 2012

festival 2

HEJ
(pappa vid tangenterna pa datorn)
Igår var jag på festivalen Mardi Gras (det ar franska och betyder fettisdag, dagen da man egentligen ater semlor), eller hur det var kul? Det borde ni också tycka om ni varit med, för vet ni vad vi sag?

Vi sag en clown som cyklade pa en enhjuling och som jonglerade samtidigt.
Vi sag en gubbe som sag ut som trollkarlen Gandalf i Sagan om Ringen. Kanner ni till den? (Pappa fick veta att hand jobbat som polis, men tyckte det  var sa jobbigt att han slutade och flyttade till Takaka istallet for att bli trollkarl. Pa riktigt alltsa!)

Vi sag..hm..en parade! Den var en drake i den, en tygdrake som bars av saker t 15 vuxna och barn. Pappa gick ocksa i paraden. Han gjorde reklam for sig sjalv, "Lar dig jonglera! $1, $2, $10 eller $5. kostar det".
Vi sag en sorts dansteater som dansade mitt i gatan. De var svarta och silvriga i ansiktet med pling-i-pling-klader. De dansade danser dar de slogs med pinnar och tjoade "Hoo!" sa fjadrarna pa deras hattar yrde omkring.

Vi sag ocksa en konsert med marimbor. Det ar ett slags instrument som man spelar pa med klubbor. Har ar en film med dem:


Nar det blev morkare kom en tjej som salde laserstralar (bojbara smala plasband som lyser av sig sjalva). Jag kopte en gul och en bla, for det ar Sveriges farger. Engla tog rosa och bla.
Vi var ute till halv elva pa kvallen da var det helt morkt, men festivalen skulle halla pa anda till midnatt.
hejdå
halsningar Alvin

1 kommentar:

  1. Gud, va bra musik, vi lyssnade flera gånger. Ninni dansade en indiandans till musiken på bordet. Vi vill vara där med dig, vi blev såååå avundsjuka. Barnen blir sugna på att äga ett sådant där laserband.

    SvaraRadera